De euphoniums
Antoine Dirkx
Woonplaats: Eindhoven
Geboortedatum: 08-06-1973
Privé Situatie: Heeft een relatie met Adrianne
Instrument(en): Besson Sovereign 967 (Adams Edition), Besson 760 International, King 2104-F Trombone
Lid sinds: 2004
Muzikaal Verleden: Eindhovensche PTT Harmonie (15 jaar), Harmonie "De Eendracht" (12 jaar), CKE-Muziekschool Eindhoven, Centrum Voor Amateurkunst Tilburg, De Dommelaers, Blazerij Smarteez, Dans- en amusementsorkest "Memory".
Hobbies: Muziek maken

Over Antoine:
Op 8 juni 1973 als bourgondiër pur-sang ter wereld gekomen in het Gelderse Nijmegen, maar opgegroeid in Eindhoven vanaf zijn 1e levensjaar. Voelt zich, en is dan ook een echte Lampegatter!

Vrijwel volledig opgegroeid en opgevoed met muziek (zijn gehele familie zijn / waren muzikanten). Als 'klèn menneke' van een jaar of 8 begonnen op de Alt-Hoorn (op les bij Opa Swinkels) bij Harmonie De Eendracht in Eindhoven.

Na enkele jaren muziekles bij Harmonie De Eendracht (o.a. door "Opa" Willem en Jos Swinkels, beide oudgedienden van de Stadshofkapel), De Eendracht verruild voor de Eindhovensche PTT harmonie, omdat daar nog meer familieleden lid van waren (o.a. zijn Opa, Trombonist en later Bassist van de PTT Harmonie) Is daar Euphonium gaan blazen en heeft daar zijn muzikale opleiding genoten (sinds 1996 in bezit van HaFaBra D diploma).

Naast 1e Eupjhoniumspeler bij het Eindhovens Muziekcollectief, nog muzikaal actief als Principal (1e/solo) Euphoniumspeler bij de Politie Muziekvereniging Brabant Z.O.en natuurlijk hier bij de enige echte Stadshofkapel van Eindhoven.

Fervent liefhebber van Jack Daniel's Whiskey, maar dat terzijde....
Alex v.d. Voort
Woonplaats: Eindhoven
Geboortedatum: 1961
Privé Situatie Getrouwd met Marie-Louise
Instrument(en): Besson Sovereign, Mahillon Es-Bas (van voor de oorlog, met vijf ventielen)
Lid sinds: 1981
Muzikaal Verleden: De Bowlinger Hofkapel, Harmonie "De Eendracht", Musis-Sacrum, Philips Brass en Percussion Band
Hobbies: Toeteren, Satelliet-TV en veel te hard werken
Joost van Gelderen
Woonplaats: Noordwijkerhout
Geboortedatum: 11 januari 1977
Privé Situatie: Vrijgezel(lig)
Instrument(en): Euphonium, Yamaha
Lid sinds: 11 mei 2011
Muzikaal Verleden: Op zeer jonge leeftijd begonnen op akkoestisch gitaar, maar dat bleek al snel niet aan mij besteed. Daarna tijdens een concert van muziekvereniging St jeanne d'Arc uit Noordwijkerhout in aanraking gekomen met de euphonium. Na een aantal jaren euphonium in de Marchingband en Harmonie, uit nood de overstap gemaakt naar Sousafoon in de Marchingband en dus ook bas gaan blazen in de harmonie. Na gestopt te zijn bij de Marchingband nog wel blijven spelen in de harmonie, maar door gebrek aan euphoniums de stap terug weer gemaakt.
Op de sousafoon ben ik ook in aanraking gekomen met Hofkapel De Koetillers uit Noordwijkerhout, daar heb ik ook mijn bijnaam Bassieopjearm gekregen. Na 9 jaar met veel plezier gespeeld te hebben bij de Koetillers heb ik de overstap gemaakt naar 't Satte Erremenieke uit Zwijndrecht, een club waar we, als Koetillers, al een langere tijd een hechte vriendschap mee hadden. Tussendoor samen met een andere bassist nog een projectkapel "Sousafun"opgestart. Daarnaast ook nog 2 jaar lid geweest van Weh Nou, de Pretband van DVS uit Katwijk,
Hobbies: Muziek maken, Pretparken bezoeken, Vissen en leuke dingen doen.
Frank van Boven
Woonplaats: Utrecht
Privé Situatie Woont samen met Karin
Instrument(en): Melton Euphonium
Lid sinds: "Knuffelmuzikant", oftewel vaste invaller....
Muzikaal Verleden: Kon. Harmonie "Pieter Aafjes" Culemborg
Hobbies: Muziek maken en grunten